Partners

Camps4Kids heeft een samenwerking met:

Feestkleding365
Camps4Kids heeft in Feestkleding365 in 2021 een partner gevonden die ons professioneel kon ondersteunen voor de bonte avonden in, hoe kan het ook anders: FEESTkleding.

Camps4Kids heeft een samenwerking met:

Stal Ermelo
In Stal Ermelo hebben wij een goede partner gevonden in de ondersteuning van het CowboygirlCamp dat wij in Ermelo houden op de Aalbertshoeve. De manege met zowel buiten als binnenbakken ligt er direct naast.

Camps4Kids organiseert kampen op:

Aalbertshoeve
In 2018 heeft Camps4Kids in de Aalbertshoeve een nieuwe locatie gevonden voor ons CowboygirlCamp. Omdat de samenwerking zo goed beviel is daar in 2019 het BuddyCamp bijgekomen.

Camps4Kids organiseert kampen op:

Vakantie- en Attractiepark Duinrell
We zijn als organisatie erg blij met de samenwerking met Duinrell. Hier organiseren wij sinds 2011 in de voor- en najaarsvakantie het WaterWeek/What-A-Week/Wat-un-Week.

Camps4Kids organiseert kampen op:

Kamphuis Fijnoord
We zijn als organisatie vanaf 2013 gaan samenwerken met Kamphuis Fijnoord. Hier organiseren wij in de zomervakantie een AdventureCamp in samenwerking met het Klimbos Ermelo.

Camps4Kids organiseert kampen op:

Hotel Belmont
ec84d79b64Hotel Belmont van het Leger des Heils heeft een rijke geschiedenis als het op kampen aankomt. Al sinds het begin van de vorige eeuw worden op het terrein van Belmont kinderkampen georganiseerd. Wij zijn dankbaar hier als Camps4Kids in 2014 te zijn gestart met het SummerCampBasic. Wij houden hier nu ons CookCamp.

Camps4Kids organiseert kampen op:

Betteld – Cadzand-Bad
Wij breiden onze samenwerking met de Betteld uit en sinds 2016 bieden wij ook op de Betteld vestiging Cadzand-Bad een BeachCamp aan.

Camps4Kids heeft een samenwerking met:

Internationale Bijbel Bond
Al vanaf 2008 zochten wij een partner die ons professioneel kon helpen met het vervaardigen van de geestelijke programma's, de stilletijdboekjes en themapakketten. De IBB is dat voor ons geestelijk basisprogramma.

Camps4Kids heeft een samenwerking met:

SmartCamels
Camps4Kids wordt sinds 2010 ondersteund door SmartCamels in alle audio-visuele apparatuur dat op de kampen of beurzen nodig is.

Camps4Kids heeft een samenwerking met:

Compassion Nederland
Sinds 2011 zijn wij betrokken als "Samenwerkende Partner" van Compassion. Deze organisatie wil kinderen bevrijden van armoede in Jezus' naam. Wij willen dat ook en daarom houdt Compassion in alle vakantiekampen van Camps4Kids een Compassion-night waarin de kinderen meer wordt uitgelegd over armoede en hoe jij daar concreet iets aan kan doen.

Camps4Kids heeft een samenwerking met:

Chris, Wat er ook is!
Camps4Kids zocht in 2012 een partner die ons professioneel kon ondersteunen in situaties op kamp en na kamp. Wij ervaren in Chris een professionele "rugdekking" bij bijzondere situaties.

Camps4Kids heeft een samenwerking met:

ReclameBal.nl
Voor 2013 is Camps4Kids een samenwerking aangegaan met ReclameBal.nl. Deze organisatie voorziet in reclameartikelen in de sport. Reclamebal.nl draagt Camps4Kids een warm hart toe en sponsort een aantal reclameartikelen voor onze kampen.

Camps4Kids heeft een samenwerking met:

Timon
Sinds 2013 heeft Camps4Kids de handen ineen kunnen slaan met Timon (voorheen SGJ). Timon helpt gezinnen om de onderlinge band te versterken en waar nodig te herstellen. Voor de meest uiteenlopende opvoedsituaties biedt Timon passende oplossingen.

Camps4Kids heeft een samenwerking met:

Inspire
Camps4Kids start in 2015 een samenwerking met Inspire Art School (DANCE/MUSIC/MEDIA). Met Inspire werkt Camps4Kids samen om het Music&DanceCamp te realiseren. Inspire voorziet in de danscoaches en begeleidt de kids naar een professionele einduitvoering als show voor de ouders.

Camps4Kids opereert in de volgende netwerken:

Christian Camping International
Camps4Kids maakt onderdeel uit van CCI-Netherlands en is internationaal aangesloten bij de wereldwijde organisatie CCI-Worldwide. Christian Camping International gelieerde organisaties brengen jaarlijks meer dan 10 miljoen mensen wereldwijd in contact met het Evangelie. Alleen al in Nederland zijn dat er meer dan 1,5 miljoen. Sinds 2012 is Camps4Kids namens CCI-Netherlands afgevaardigde in de diverse Europese en Wereldwijde vergaderingen van CCI.

Camps4Kids opereert in de volgende netwerken:

Missie Nederland
In 2008 heeft Camps4Kids zich aangesloten bij Missie Nederland (voormalig Evangelische Alliantie), gezien de aard van de organisatie zelf en het netwerk van diverse christelijke organisaties dat aangesloten is bij Missie Nederland. Camps4Kids is co-founder van de Werkgroep "Christelijke Kampen" dat sinds begin 2012 bijeenkomt.

Camps4Kids opereert in de volgende netwerken:

CCI-Nederland
In de ontwikkeling van Camps4Kids is dit netwerk binnen de recreatie van groot belang. Wij zijn dan ook sinds de oprichting in 2008 verbonden met CCI-Nederland. Met verscheidene organisaties die aangesloten zijn bij CCI-Nederland heeft Camps4Kids inmiddels een samenwerking. Sinds november 2011 heeft Camps4Kids een bestuursfunctie in CCI-Nederland.

Camps4Kids opereert in de volgende netwerken:

Steunpunt Kindervakanties
Sinds 2013 is Camps4Kids aangesloten bij het landelijke Steunpunt Kindervakanties. Het Steunpunt KinderVakanties is het samenwerkingsverband van kindervakantieorganisaties in Nederland. Gezamenlijk streven we naar optimalisatie van kwaliteit, veiligheid en bereikbaarheid van kindervakanties, waarbij de positieve vakantie-ervaring van het kind centraal staat.

Camps4Kids is aangemerkt als ANBI:

Algemeen Nut Beogende Instelling
Sinds 1 januari 2009 heeft de belastingsdienst Camps4Kids aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat Camps4Kids gebruik kan maken van de fiscale voordelen. Zo hoeft een ANBI geen successie- of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen. Uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld voor het recht van schenking. En de donateurs kunnen giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken. Klik op het ANBI-Logo en Camps4Kids is te vinden door te zoeken op het woord "Camps" te "Apeldoorn"