Algemene Voorwaarden

*** In verband met deze bijzondere omstandigheden hebben wij een speciale pagina <klik hier: corona> gewijd aan onze huidige voorwaarden die onze algemene voorwaarden overstijgen ***

 

Liedjesbijbel/korting actie – Voorwaarden

  1. Alle boekingen moeten geplaatst en betaald zijn binnen de actieperiode (1 november 00:01 t/m 1 december 23:59) Boekingen die hiervoor of hierna in de tijd geplaatst zijn komen niet in aanmerking voor de Liedjesbijbel/korting actie.
  2. Wordt een boeking van de actieperiode binnen de actieperiode geannuleerd, dan wordt het bedrag van de boeking van de actieperiode teruggestort. Indien de Liedjesbijbel is gekozen als korting, wordt het bedrag van de boeking minus €25,- (waarde Liedjesbijbel) teruggestort.
  3. Wordt een boeking van de actieperiode buiten de actieperiode geannuleerd, dan wordt het bedrag van de boeking van de actieperiode teruggestort. Indien de Liedjesbijbel is gekozen als korting, wordt het bedrag van de boeking minus €25,- (waarde Liedjesbijbel) teruggestort. De Liedjesbijbel/korting actie is dan niet meer mogelijk voor een nieuwe boeking. Dan gelden de bedragen van buiten de actieperiode.
  4. Alles zolang de voorraad strekt. Is een kamp vol, dan is het enige alternatief een ander kamp te boeken. Zijn alle kampen vol, dan geldt vol = vol en dus op = op.

Plaatsing

  1. Plaatsing van een kind is pas definitief geldig wanneer zowel de inschrijving als de betaling heeft plaatsgevonden. Alleen van de inschrijving krijgt u een emailbevestiging. Tot uiterlijk 1 week voor kamp wordt er een email met laatste aandachtspunten opgestuurd naar u. In totaal ontvangt u theoretisch van Camps4Kids dus maar 2 emails omtrent inschrijving.
  2. Mocht de iDealbetaling niet zijn gelukt dan dient het kampbedrag binnen 2 weken na inschrijving te worden overgemaakt op IBAN – NL83 INGB 0000 6327 12 tnv Camps for Kids (geen 4-tje!) te Apeldoorn ovv Naam Kind(eren) + Kampweeknummer. Uw inschrijving vervalt wanneer u het bedrag niet heeft overgemaakt en u dient uw kind(eren) opnieuw in te schrijven.

Annulering

  1. Van uw kant kunt u het kamp annuleren tot uiterlijk 1 maand (lees: 4 weken) voordat het kamp plaatsvindt. Wanneer u binnen de lopende maand (lees: 4 weken) annuleert, wordt het kampbedrag minus € 50,- annuleringskosten teruggestort.
  2. Van onze kant annuleren wij een kamp tot uiterlijk 1 maand (lees: 4 weken) voordat het kamp plaatsvindt. Het annuleren van een kamp gebeurt alleen wanneer er of minder dan 10 kinderen zijn aangemeld of wij de (Hoofd)leiding van een kamp niet rond krijgen. Camps4Kids zal altijd haar best doen om een kind in een andere week te kunnen plaatsen in goed overleg met u!

Indien u een voorwaarde mist of er bestaat onduidelijkheid: email ons!