Algemene Voorwaarden

*** In verband met deze bijzondere omstandigheden hebben wij een speciale pagina <klik hier: corona> gewijd aan onze huidige voorwaarden die onze algemene voorwaarden overstijgen ***

 

“12,5% korting op alle kampen” – Voorwaarden

  1. Alle boekingen moeten geplaatst en betaald zijn binnen de actieperiode van 12,5 dag (17 maart t/m 31 maart) Boekingen die hiervoor of hierna in de tijd geplaatst zijn komen niet in aanmerking voor de 12,5% kortingsregeling.
  2. Wordt een boeking van de actieperiode binnen de actieperiode geannuleerd, dan wordt het bedrag van de boeking van de actieperiode teruggestort.
  3. Wordt een boeking van de actieperiode buiten de actieperiode geannuleerd, dan wordt het bedrag van de boeking van de actieperiode teruggestort, maar de korting is dan niet meer mogelijk voor een nieuwe boeking. Dan gelden de bedragen van buiten de actieperiode.
  4. Alles zolang de voorraad strekt. Is een kamp vol, dan is het enige alternatief een ander kamp te boeken. Zijn alle kampen vol, dan geldt vol = vol en dus op = op.

 

Plaatsing

Plaatsing van een kind is definitief wanneer zowel de inschrijving als de betaling heeft plaatsgevonden. Dit gebeurt in een keer via iDeal. Alleen van de inschrijving en betaling krijgt u een emailbevestiging. Hierin staat ook alle informatie omtrent kamp. U ontvangt van Camps4Kids dus maar 1 email omtrent inschrijving, betaling en informatie.

Annulering

  1. Van uw kant kunt u het kamp annuleren tot uiterlijk 1 maand (lees: 4 weken) voordat het kamp plaatsvindt. Wanneer u binnen de lopende maand (lees: 4 weken) annuleert, wordt het kampbedrag minus € 50,- annuleringskosten teruggestort.
  2. Van onze kant annuleren wij een kamp tot uiterlijk 1 maand (lees: 4 weken) voordat het kamp plaatsvindt. Het annuleren van een kamp gebeurt alleen wanneer er of minder dan 10 kinderen zijn aangemeld of wij de (Hoofd)leiding van een kamp niet rond krijgen. Camps4Kids zal altijd haar best doen om een kind in een andere week te kunnen plaatsen in goed overleg met u!

Indien u een voorwaarde mist of er bestaat onduidelijkheid: email ons!