Algemene Voorwaarden

Plaatsing

  1. Plaatsing van een kind is pas definitief geldig wanneer zowel de inschrijving als de betaling heeft plaatsgevonden. Alleen van de inschrijving krijgt u een emailbevestiging. Tot uiterlijk 1 week voor kamp wordt er een email met laatste aandachtspunten opgestuurd naar u. In totaal ontvangt u theoretisch van Camps4Kids dus maar 2 emails omtrent inschrijving.
  2. Het kampbedrag dient binnen 2 weken na inschrijving te worden overgemaakt op IBAN – NL83 INGB 0000 6327 12 tnv Camps for Kids (geen 4-tje!) te Apeldoorn ovv Naam Kind(eren) + Kampweeknummer. Uw inschrijving vervalt wanneer u het bedrag niet heeft overgemaakt en u dient uw kind(eren) opnieuw in te schrijven.

Annulering

  1. Van uw kant kunt u het kamp annuleren tot uiterlijk 1 maand (lees: 4 weken) voordat het kamp plaatsvindt. Wanneer u binnen de lopende maand (lees: 4 weken) annuleert, wordt het kampbedrag minus € 50,- annuleringskosten teruggestort.
  2. Van onze kant annuleren wij een kamp tot uiterlijk 1 maand (lees: 4 weken) voordat het kamp plaatsvindt. Het annuleren van een kamp gebeurt alleen wanneer er of minder dan 10 kinderen zijn aangemeld of wij de (Hoofd)leiding van een kamp niet rond krijgen. Camps4Kids zal altijd haar best doen om een kind in een andere week te kunnen plaatsen in goed overleg met u!

Indien u een voorwaarde mist of er bestaat onduidelijkheid: email ons!