Logo_anbi_keurmerk_CCI

Friends

Ben jij net zo enthousiast over Camps4Kids als wij? Er zijn verschillende manieren waarop je ons (meer) betrokken kunt zijn, ons kunt steunen en/of helpen!

Gebed

Camps4Kids is een ministry, een bediening, waar veel gebeden wordt. Maar waar ook veel gebed voor nodig is, want kinderen zijn Gods oogappel! Wanneer bidden datgene is wat jij wilt geven: fantastisch, “…want het gebed van de rechtvaardige vermag veel!”

Om betrokken te zijn en te blijven hebben wij een kwartaal gebeds/nieuwsbrief die wij aan je sturen. We hebben eenvoudig twee onderdelen daarin meegenomen: Gebedspunten (Prayer) en dankpunten (Praises).

Mocht jijzelf nog een idee hebben waarin je ons juist kunt bemoedigen, laat dit ons weten via een e-mail.

gebed

Geven

Camps4Kids onderscheidt twee mogelijkheden tot het geven van een donatie:

Gift SponsorKids – door middel van dit fonds kunnen kinderen van ouders die het iets minder hebben alsnog van een onvergetelijk kamp genieten. Camps4-Kids betaalt het grootste gedeelte van het kamp en vraagt de ouders ook een bijdrage te doen.

Nalaten – door Camps4Kids op te nemen in uw testament helpt u deze minderbedeelde kinderen naar een kamp te gaan, er even uit te zijn, maar bovenal de liefde van de Here Jezus te leren kennen.

06_SC_zwemband bew

Join onze crew

Bij Camps4Kids kun je op verschillende manieren helpen als leiding. Afhankelijk van je ervaring, capaciteiten en leeftijd zijn er verschillende mogelijkheden (zie onze crewpagina). Ook zorgen we bij Camps4Kids voor de juiste ondersteuning d.m.v. onze jaarlijkse trainingsdag en onze eigen Leadership Academy!

Je kunt je inschrijven voor aankomend seizoen 2024! Camps4Kids zoekt (hoofd)leiding voor al onze kampen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Hou je van kinderen en hou je van Jezus, dan ben je bij Camps4Kids aan het goede adres.

Team2023-scaled

Join onze staff

Wanneer je Camps4Kids wilt helpen met jouw tijd, dan ben je van harte welkom!
Er zijn meerdere mogelijkheden waarin jij kan bijdragen:

Geef je op voor een BRAIN-Team*

Geef je op als (hoofd)leiding (zie ‘Join onze crew’)

Wellicht heb jij een ander idee hoe je kunt helpen: mail ons!

*Vereiste is dat je Camps4Kids kampen hebt geleid als (hoofd)leiding.

HC_1