Logo_anbi_keurmerk_CCI

Over Ons

Camps4Kids is een droom van Sara en Peter Madern. Peter en Sara hebben zich jaren ingezet voor kinderen ver weg. Sinds het moment dat Peter in 1996 Compassion in Nederland hielp opzetten, heeft Peter veel, heel veel leed bij kinderen gezien. Dit heeft hem zo geraakt dat hij samen met zijn vrouw deze organisatie heeft opgericht om zich in te zetten voor “the least of these”, maar dan in Nederland.

Initiatiefnemer Camps4Kids Peter Madern: “Onze grote passie zit bij Kids en Jezus. Ik heb jarenlang bij Compassion gewerkt en daardoor weet ik dat van de 100% mensen die een keuze maken om Jezus aan te nemen als zijn verlosser, 85% dit doet in de leeftijd van 5 tot 15 jaar. Nog eens 10% maakt die keuze tussen de 15 en de 25 jaar. De laatste 5% komt in de loop van zijn/haar leven tot het geloof in Jezus. Tevens heeft een ander onderzoek aangetoond dat de belangrijkste mensen in de omgeving van een kind om Jezus voor te leven, de vader en moeder zijn. In de top tien die het onderzoek aangeeft, komen kampen op plaats zeven. Na alle familieleden wordt kampen de eerste plek toebedeeld. Deze twee onderzoeken hebben mij echt doen stilstaan, wat doe ik en waar besteed ik mijn tijd aan.”

Sara is summa cum laude afgestudeerd en heeft een BA in Pedagogiek (Elementary Education), runt vanuit huis haar eigen kinderopvang (Sara’s Daycare) en Peter heeft theologie, management en marketing gestudeerd en heeft zijn eigen bedrijf (deMvanMadern.nl).

De Amerikaanse Sara en de Nederlandse Peter hebben elkaar juist daar ontmoet waar hun passie ligt: op een kinderkamp in de States. Peter en Sara Madern wonen in Apeldoorn en hebben 3 zoons: Michael, Andrew en Benjamin.

Peter en Sara detail

Peter:

'Onze grote
passie zit bij
Kids en Jezus.’

Visie

Camps4Kids wil kids op een vriendelijke, ongedwongen en leuke manier in aanraking laten komen met de Here Jezus.

Missie

Wij willen als Camps4Kids ons inzetten naar het voorbeeld van de Here Jezus om kinderen te helpen om discipelen van God te worden, dit door op een vriendelijke, ongedwongen en leuke manier hen in aanraking te laten komen met de Here Jezus. Als Camps4Kids onderschrijven wij van harte de apostolische geloofsbelijdenis.

je leert HJ kennen
Missie_vierkant