Geef je nu op!

Camps – Geef je nu op!

2fdf0880d6

    • De all-in formule: Eten en slapen bij Camps4Kids. Professionele catering verzorgt alle maaltijden.
    • De kampeerformule: Eten en slapen bij de ouders op de camping/het vakantiepark. De kinderen nemen deel aan het kampprogramma in de ochtend, middag en avond (Hoe ziet een kamp eruit?).
    • Aanmelding en betaling in 1 keer. iDeal, slim, snel en vertrouwd!

Check voordat u met iDeal betaalt of uw bank online is middels de nieuwe site van iDeal: Beschikbaarheid

 

 • AdventureCamp

  Vanaf 125,00

  Altijd al in bomen willen klimmen en eruit willen springen, dan is dit je kans! In de bosrijke omgeving van Ermelo kun je helemaal uit je dak gaan! Camps4Kids laat je 2 middagen in deze week genieten van het Klimbos Ermelo en wij gaan met zijn allen op deze adventure. We verblijven in het Kamphuis Fijnoord.

  We beschikken over een groot stuk bos, een speeltuin en een kamphuis alleen voor Camps4Kids waar je verblijft met zijn allen op grote slaapzalen.

  Indien je ouders…

  Meld je aan!

 • CowboygirlCamp

  250,00

  Voor alle kids die altijd ervan hebben gedroomd om Cowboy of Cowgirl te zijn is er nu de mogelijkheid! Giddy-up!!

  Of je nu gevorderd bent of je hebt nog nooit op een paard gezeten: CowboygirlCamp is er voor jou. In deze week rijden we, doen we megaveel Cowboygirl-games en leer je een lasso te gebruiken als een echte stoere Cowboy/Cowgirl. Alles wat maar met paarden te maken heeft, komt aan bod. Dus ook de verzorging, borstelen en poetsen, maar ook de poep! opruimen. Na deze week weet je hoe het…

  Meld je aan!

 • SummerCamp

  Vanaf 100,00

  SummerCamps op de Betteld zijn een begrip en ook dit jaar organiseert Camps4Kids voor de 9e keer inmiddels SummerCamps op de Betteld in Zelhem.

  In de zomer is het mooi weer, althans daar gaan wij wel vanuit! Jij ook? Daarom wordt in de SummerCamps veel met zon, zee (lees: meer) en strand georganiseerd. Zandsculpturen maken, bakken in de zon, nee niet in de keuken ;-), maar ook samen een fantastische Caribean Swim Party in tropische sferen meemaken. WaterballloonWar zorgt dat je met Slingshots nog natter wordt…

  Meld je aan!

Alle kampen