Geef je nu op!

Camps – Geef je nu op!

2fdf0880d6

 • De all-in formule: Eten en slapen bij Camps4Kids. Professionele catering verzorgt alle maaltijden.
 • De kampeerformule: Eten en slapen bij de ouders op de camping/het vakantiepark. De kinderen nemen deel aan het kampprogramma in de ochtend, middag en avond (Hoe ziet een kamp eruit?).
 • Aanmelding en betaling in 1 keer. iDeal, slim, snel en vertrouwd!
 • AdventureCamp 2021

  Vanaf 140,00

  Altijd al in bomen willen klimmen en eruit willen springen, dan is dit je kans! In de bosrijke omgeving van Ermelo kun je helemaal uit je dak gaan! Camps4Kids laat je 2 middagen in deze week genieten van het Klimbos Ermelo en wij gaan met zijn allen op deze adventure. We verblijven in het Kamphuis Fijnoord.

  We beschikken over een groot stuk bos, een speeltuin en een kamphuis alleen voor Camps4Kids waar je verblijft met zijn allen op grote slaapzalen.

  Indien je ouders…

  Meld je aan!

 • BeachCamp 2021

  Prijs: 240,00

  *** Vanwege grootschalige verbouwingen en uitbreiding van Betteld Cadzand kan dit seizoen het BeachCamp niet plaatshebben  (lees meer). ***

  Op dit BeachCamp moet je van zand happen houden, de wind cool vinden en ruig het zeewater in willen gaan. Deze week wordt je ondergedompelt in de BeachSports en FunSports. Wij werken hiervoor samen met de professionals van Moio Beach.

  Op Betteld-Cadzand verblijven wij in luxe safaritenten met maximaal 4 kids per tent. Dit…

  Meld je aan!

 • CookCamp 2021

  240,00

  Kijk jij altijd naar “Heel Holland Bakt!” en “MasterChef”? Dan is dit kamp voor jou!! In het CookCamp ga je zelf (leren) koken met allerlei ingredienten. Leer koken en gerechten eten, maar leer ook over groenten en kruiden van het land.

  Wij verblijven in grote tenten met een vaste vloer en slapen in normale stapelbedden. Wij beschikken over een groot stuk bos, 3 cruyf-courts, een beachvolleybal plek en sportvelden vlak naast Hotel Belmont.

  Let op! – De kampeerformule is op deze locatie niet mogelijk.

  Meld je aan!