Geef je nu op!

Camps - Geef je nu op!

2fdf0880d6

  • De all-in formule: Eten en slapen bij Camps4Kids. Professionele catering verzorgt alle maaltijden.
  • De kampeerformule: Eten en slapen bij de ouders op de camping/het vakantiepark. De kinderen nemen deel aan het kampprogramma in de ochtend, middag en avond (Hoe ziet een kamp eruit?).
  • Aanmelding en betaling in 1 keer. iDeal, slim, snel en vertrouwd!
Cowgirl RGB

Beschermd: CowboygirlCamp 2022 – Timon

275,00

Voor alle kids die altijd ervan hebben gedroomd om Cowboy of Cowgirl te zijn is er nu de mogelijkheid! Giddy-up!!

SummerCamp RGB

Beschermd: SummerCamp 2022 – Timon

75,00

SummerCamps zijn een begrip sinds het begin van Camps4Kids in 2009. Ook dit jaar organiseert Camps4Kids weer deze SummerCamps op Hotel Belmont in Lunteren.

adventurecamp RGB

Beschermd: AdventureCamp 2022 – Timon

75,00

Altijd al in bomen willen klimmen en eruit willen springen, dan is dit je kans! In de bosrijke omgeving van Ermelo kun je helemaal uit je dak gaan! Camps4Kids laat je 2 middagen in deze week genieten van het Klimbos Ermelo en wij gaan met zijn allen op deze adventure. We verblijven in het Kamphuis Fijnoord.

Teenzcamp

Beschermd: TeenzCamp 2022 – Timon

75,00

Een week vol fun, games en vriendschap! Wil jij groeien in je geloof samen met leeftijdsgenoten? Zingen bij een kampvuur terwijl je je marshmallow bruin bakt? Games, games en games en heel veel chillen? Kom dan naar TeenzCamp voor een te gekke week!

HistoryCamp

Beschermd: HistoryCamp 2022 – Timon

75,00

Diep in de bossen rond Apeldoorn ligt een prehistorisch dorp uit de ijzertijd. Een oase van eenvoudig leven welke voor basisschoolkinderen (bovenbouw) alléén toegankelijk is door een tijdreis te maken naar 500 voor Chr.

miniZOOCamp

Beschermd: miniZooCamp 2022 -Timon

75,00

Wanneer je van dieren houdt en weet dat 4 oktober de belangrijkste dag van het jaar is, hebben wij dit jaar voor het eerst een miniZooCamp voor jou! Wij verblijven op de Kroeze Danne, om de hoek van de dierentuin in het gebouw de Wilg in full-size bedden.

6eae4da827