Geef je nu op!

Camps – Geef je nu op!

2fdf0880d6

 • De all-in formule: Eten en slapen bij Camps4Kids. Professionele catering verzorgt alle maaltijden.
 • De kampeerformule: Eten en slapen bij de ouders op de camping/het vakantiepark. De kinderen nemen deel aan het kampprogramma in de ochtend, middag en avond (Hoe ziet een kamp eruit?).
 • Aanmelding en betaling in 1 keer. iDeal, slim, snel en vertrouwd!

Check voordat u met iDeal betaalt of uw bank online is middels de nieuwe site van iDeal: Beschikbaarheid

 

 • BeachCamp

  Prijs: 225,00

  Op dit BeachCamp moet je van zand happen houden, de wind cool vinden en ruig het zeewater in willen gaan. Deze week wordt je ondergedompelt in de BeachSports en FunSports. Wij werken hiervoor samen met de professionals van Moio Beach.

  Op Betteld-Cadzand verblijven wij in luxe safaritenten met maximaal 4 kids per tent. Dit kamp is met 16 kids dus ook vol. Wees er daarom snel bij!

  Let op! – De kampeerformule is hier helaas niet mogelijk.

  Meld je aan!

 • CookCamp

  200,00

  SInds afgelopen februari is onze samenwerking met onze partner in Hoekelum ontbonden. WIj zijn naarstig op zoek naar een andere locatie om dit kamp aan te kunnen bieden.

  Mocht u ons willen tippen, email ons! Wij houden ons aanbevolen!!

  [skip]Kijk jij altijd naar “Heel Holland Bakt!” en “MasterChef”? Dan is dit kamp voor jou!! In het CookCamp ga je zelf (leren) koken met allerlei ingredienten. Leer koken en gerechten eten, maar leer ook over groenten en kruiden van het land.

  Als laatste ontvang je een workshop over…

  Meld je aan!

 • What A Week

  Vanaf 125,00

  What A Week/WaterWeek/Wat un Week gaan wij beleven met zijn allen! In deze WaterWeek kun je helemaal uit je dak gaan op Duinrell’s Atractiepark in Wassenaar. We verblijven in het Duinhostel en La Place verzorgt de catering.

  Maar ook 16(!) keer een verschillende glijbaan nemen naar beneden! Wanneer je helemaal gek op water bent, MOET je dit kamp beleven, want geen ander bad dan het TIKIBAD. Het grootste zwemparadijs van de BeNeLux staat tot onze beschikking.

  Let op! -…

  Meld je aan!

Alle kampen