Geef je nu op!

Camps – Geef je nu op!

2fdf0880d6

    • De all-in formule: Eten en slapen bij Camps4Kids. Professionele catering verzorgt alle maaltijden.
    • De kampeerformule: Eten en slapen bij de ouders op de camping/het vakantiepark. De kinderen nemen deel aan het kampprogramma in de ochtend, middag en avond (Hoe ziet een kamp eruit?).
    • Aanmelding en betaling in 1 keer. iDeal, slim, snel en vertrouwd!

Check voordat u met iDeal betaalt of uw bank online is middels de nieuwe site van iDeal: Beschikbaarheid

 

 • BeachCamp

  Prijs: 225,00

  Op dit BeachCamp moet je van zand happen houden, de wind cool vinden en ruig het zeewater in willen gaan. Deze week wordt je ondergedompelt in de BeachSports en FunSports. Wij werken hiervoor samen met de professionals van Moio Beach.

  Op Betteld-Cadzand verblijven wij in luxe safaritenten met maximaal 4 kids per tent. Dit kamp is met 16 kids dus ook vol. Wees er daarom snel bij!

  Let op! – De kampeerformule is hier helaas…

  Meld je aan!

 • SummerCamp

  Vanaf 100,00

  SummerCamps op de Betteld zijn een begrip en ook dit jaar organiseert Camps4Kids voor de 9e keer inmiddels SummerCamps op de Betteld in Zelhem.

  In de zomer is het mooi weer, althans daar gaan wij wel vanuit! Jij ook? Daarom wordt in de SummerCamps veel met zon, zee (lees: meer) en strand georganiseerd. Zandsculpturen maken, bakken in de zon, nee niet in de keuken ;-), maar ook samen een fantastische Caribean Swim Party in tropische sferen meemaken. WaterballloonWar zorgt dat je met Slingshots nog natter wordt…

  Meld je aan!

 • What A Week

  Vanaf 125,00

  What A Week/WaterWeek/Wat un Week gaan wij beleven met zijn allen! In deze WaterWeek kun je helemaal uit je dak gaan op Duinrell’s Atractiepark in Wassenaar. We verblijven in het Duinhostel en La Place verzorgt de catering.

  Maar ook 16(!) keer een verschillende glijbaan nemen naar beneden! Wanneer je helemaal gek op water bent, MOET je dit kamp beleven, want geen ander bad dan het TIKIBAD. Het grootste zwemparadijs van de BeNeLux staat tot…

  Meld je aan!

Alle kampen