Geef je nu op!

Camps - Geef je nu op!

2fdf0880d6

  • De all-in formule: Eten en slapen bij Camps4Kids. Professionele catering verzorgt alle maaltijden.
  • De kampeerformule: Eten en slapen bij de ouders op de camping/het vakantiepark. De kinderen nemen deel aan het kampprogramma in de ochtend, middag en avond (Hoe ziet een kamp eruit?).
  • Aanmelding en betaling in 1 keer. iDeal, slim, snel en vertrouwd!
music

Music & Dance Camp 2023 – Timon

75,00

Camps4Kids en Ieders Eigen Wijs hebben de handen ineengeslagen om dit kamp te realiseren.

Wanneer je houdt van zingen, dansen of spelen in een band, dan is dit kamp voor jou! In deze week trainen de coaches van “Ieders Eigen Wijs” en de AHK Dance Academy je elke dag om aan het eind van de week op te treden voor alle ouders wanneer die jullie komen ophalen. Wanneer je nog nooit gedanst of gezongen hebt, maar je staat altijd onder de douche te zingen en overal te dansen, dan is dit je kans. Om mee te kunnen spelen in de band moet je natuurlijk al wel een instrument bespelen.

miniZOOCamp

miniZooCamp 2023 – Timon

75,00

Wanneer je van dieren houdt en weet dat 4 oktober de belangrijkste dag van het jaar is, hebben wij dit jaar voor het eerst een miniZooCamp voor jou! Wij verblijven op de Kroeze Danne, om de hoek van de dierentuin in het gebouw de Wilg in full-size bedden.

Als Camps4Kids gaan wij 2 (mid)dagen naar de dierentuin Hof van Eckberge. Je gaat daar op ECKspeditie en dan sta je oog in oog met diersoorten van over de héle wereld. Het ene moment sta je in Zuid Amerika en nog geen 5 minuten later ben je in Australië beland, zónder in een vliegtuig te hoeven stappen! Ook is er een groot belevingspark. Je kunt er binnen spelen, buiten spelen, met water spelen, bowlen, lasergamen en snoezelen.

HistoryCamp

HistoryCamp 2023 – Timon

75,00

Diep in de bossen rond Apeldoorn ligt een prehistorisch dorp uit de ijzertijd. Een oase van eenvoudig leven welke voor basisschoolkinderen (bovenbouw) alléén toegankelijk is door een tijdreis te maken naar 500 voor Chr.

Zelf brood kneden, broodoven stoken, soep bereiden, het stoken van de nodige vuren (inclusief houthakken) en het verzorgen van de dieren zijn de activiteiten waarmee men een groot gedeelte van de dag doorbrengt. Ook leer je verschillende ambachten, zoals houtsnijden, draadjes en wol, boogschieten en smeden.

RaceCamp-RGB

RaceCamp 2023 – Timon

75,00

Omdat in Zandvoort weer ge-race-ed kan worden, leek het ons goed om jong te beginnen met racen. Daarom bieden wij dit RaceCamp aan.

Alles in deze week staat in het teken van auto’s en racen en wij gaan dat dan ook veelvuldig doen. Wij staan in de startblokken met een heuse zeepkisten-race, gaan een middag elektrisch karten en sluiten een andere middag af met ECHTE karts en die gaan HARD!!.

Camps4Kids organiseert dit gloednieuwe RaceCamp samen met professionele kartbanen in Nederland. Wij verblijven op de Aalbertshoeve te Ermelo (Gelderland) in het Kamphuus.

Geef je op voor dit razend rijdende RaceCamp! LET OP: om in een kart te kunnen mogen rijden is een minimale lengte van 1.40cm vereist.

Cowgirl RGB

CowboygirlCamp 2023 – Timon

75,00

Voor alle kids die altijd ervan hebben gedroomd om Cowboy of Cowgirl te zijn is er nu de mogelijkheid! Giddy-up!!

Of je nu gevorderd bent of je hebt nog nooit op een paard gezeten: CowboygirlCamp is er voor jou. In deze week berijden wij de paarden en doen wij megaveel Cowboygirl-games. Alles wat maar met paarden te maken heeft, komt aan bod. Dus ook de verzorging, borstelen en poetsen, maar ook de poep! opruimen. Na deze week weet je hoe het voelt om Cowboy/Cowgirl te zijn – Howdy – Partner!

Camps4Kids organiseert dit CowboygirlCamp samen met de Aalbertshoeve te Ermelo (Gelderland). Op de Aalbertshoeve verblijven wij in het Kamphuus.

adventurecamp-RGB-1

AdventureCamp 2023 – Timon

75,00

Altijd al in bomen willen klimmen en eruit willen springen, dan is dit je kans! In de bosrijke omgeving van Ermelo kun je helemaal uit je dak gaan! Camps4Kids laat je 2 middagen in deze week genieten van het Klimbos Ermelo en wij gaan met zijn allen op deze adventure. We verblijven in het Kamphuis Fijnoord.

6eae4da827