Logo_anbi_keurmerk_CCI

Onze Waarden

Veiligheid & Vertrouwen

Fysiek: Voor de kinderen en de ouders is het van absoluut belang dat de kampen voor de kinderen veiligheid waarborgen. Het vertrouwen, het toevertrouwen van je kinderen aan een organisatie die zorgt voor hen, moet uitstekend zijn.

Liefde & Geborgenheid

Sociaal: Gods liefde moet door alle medewerkers (af)stralen naar de kinderen. Een bepaalde geborgenheid als “een parel in Gods hand” moet gewaarborgd worden.

Barmhartig & Rechtvaardig

Cognitief: Camps4Kids draagt bij in gerechtigheid door kinderen bewust te maken van hun omgeving en die van andere, minder bedeelde kinderen ver weg. Wij werken al jaren samen met Compassion en ondersteunen een kindje en laten de kids van kamp barmhartigheid proeven door te geven en te schrijven met ons sponsorkindje.

Vrijwillig & Ongedwongen

Spiritueel: Ten allen tijde zijn de kinderen te gast bij Camps4Kids. Daarom is het onze taak dat zij in het middelpunt staan. Ook bij God zijn zij welkom. Een eventuele (hernieuwde) keus om Jezus te willen volgen moet dan ook volkomen vrijwillig en ongedwongen plaatsvinden.

Lol & Leukigheid

Emotioneel: Camps4Kids verzorgt vele kampen die met ongelofelijk veel lol gepaard gaan. Niet alleen de doorsnee spellen worden gebezigd, maar Camps4Kids wil ook hierin vernieuwend zijn, met de laatste zaken op kampspel gebied.