Werk mee als leiding!

Werk mee als leiding!

Camps4Kids zoekt (hoofd)leiding voor al onze kampen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Hou je van kinderen en hou je van Jezus, dan ben je bij Camps4Kids aan het goede adres.


Je kunt je inschrijven voor aankomend seizoen 2021!


 

Stagepunten scoren?

Wil je de kampweek als stageuren noteren voor je opleiding, of wil je Camps4Kids als referentie gebruiken? Wij hebben in de afgelopen jaren diverse studenten gehad die Camps4Kids als stageplek hebben gebruikt. Alles is bespreekbaar, niet alles is mogelijk.

Leiding

Als leiding (min. leeftijd 17) van de kids begeleidt je een aantal van maximaal 5 kinderen om individuele aandacht te waarborgen gedurende het hele kamp.

HoofdLeiding

Als hoofdleiding (min. leeftijd 21) ben je het aanspreekpunt voor de kampleiding en zet je als team een superkamp neer! Als hoofdleiding zijn wij op zoek naar mensen die veel ervaring hebben met kinderen en wellicht ook ervaren zijn met kinderen die speciale aandacht nodig hebben.

Verklaring Omtrent Gedrag

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is wel vereist uiteindelijk om mee te kunnen werken in een van onze kampen. De procedure is per 1 januari 2015 veranderd (Hier vind je informatie omtrent de VOG) en je hoort uiterlijk op de trainingsdag hoe deze door jou ingevuld kan gaan worden. Belangrijk is wel dat je over de volgende zaken beschikt:

  • Een DigiD
  • Een emailadres
  • iDeal betalingen kunnen doen

Trainingsdag

Natuurlijk organiseert Camps4Kids een uitgebreide jaarlijkse Trainingsdag waar je veel kunt leren over kinderen doordat wij altijd een key-note speaker uitnodigen + training geven over onze programma’s. De trainingsdag is voor alle (hoofd)leiding verplicht.