Werk mee als leiding!

Werk mee als leiding!

Camps4Kids zoekt (hoofd)leiding voor al onze kampen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Hou je van kinderen en hou je van Jezus, dan ben je bij Camps4Kids aan het goede adres.


Je kunt je inschrijven voor aankomend seizoen 2022!

 

Buddy (min. leeftijd 15)

Als buddy ondersteun je de Hoofdleiding met allerlei zaken, van afwasssen, drinken klaarzetten, spellen voorbereiden, e.d. Het is een leuke job om onafhankelijk van een groepje Camps4Kids van achter de schermen te leren kennen.

Leiding (min. leeftijd 17)

Als leiding van de kids begeleidt je een aantal van maximaal 5 kinderen om individuele aandacht te waarborgen gedurende het hele kamp.

Hoofdleiding (min. leeftijd 21)

Als hoofdleiding ben je het aanspreekpunt voor de kampleiding en zet je als team een superkamp neer! Als hoofdleiding zijn wij op zoek naar mensen die veel ervaring hebben met kinderen en wellicht ook ervaren zijn met kinderen die speciale aandacht nodig hebben.

Verklaring Omtrent Gedrag & Gedragscode Leidinggevenden

Als Camps4Kids is het een plicht om maatregelen te nemen om een veilige omgeving te creëren voor de kinderen die meegaan op kamp. Eén van de middelen, is het verplicht stellen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan de vrijwilligers die met minderjarigen werken. Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een verklaring waaruit blijkt dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving.

Vanuit Camps4Kids wordt de VOG samen met de Gedragscode Leidinggevenden je digitaal opgestuurd (Hiervoor moet je over een DigiD, emailadres beschikken en een iDeal betaling kunnen doen).

Referenties

De opgegeven referenties die je via het formulier hiernaast hebt ingevuld worden door ons gecontact. Dit niet om je te controleren, maar om een goede indruk te krijgen hoe goed jij bent in je werk, in de kerk en natuurlijk als kampleider. Daarom vragen wij er ook altijd twee. Je kunt iemand opgeven die jou goed kent uit de kerk. Of iemand waar je mee samenwerkt of misschien je ouders.

Trainingsdag

Natuurlijk organiseert Camps4Kids een uitgebreide jaarlijkse Trainingsdag waar je veel kunt leren over kinderen doordat wij seminars, workshops en trainingen geven over onze programma’s. De trainingsdag is voor alle buddy’s, leiding en hoofdleiding verplicht.

Vrijwilligersbijdrage

Camps4Kids vraagt van jou een vrijwillige bijdrage van € 50,-. Dat lijkt veel, maar de hele week worden alle maaltijden, tussendoortjes en je slaapgelegenheid betaald voor jou en kost het drievoudige. Toch kun jij je bijdrage terugverdienen door bijvoorbeeld iemand anders als leiding te werven, een kind voor een kamp opgegeven te krijgen of op een aantal andere manieren. Camps4Kids stelt je hiervan op de hoogte.

Stagepunten scoren?

Wil je de kampweek als stageuren noteren voor je opleiding, of wil je Camps4Kids als referentie gebruiken? Wij hebben in de afgelopen jaren diverse studenten gehad die Camps4Kids als stageplek hebben gebruikt. Alles is bespreekbaar, niet alles is mogelijk.